Nätshoppat:)

Igår beställde ju jag lite grejjer på H&M Hoppas det uppfyller mina förväntningar bara. Har gått och väntat på att det ska komma in i butiken för att kolla färg ovh storlekar. Men inte hittat något av att!


  


Denna beställde jag i svart. Fick beslutsångest vilken färg jag skulle ta!
Enkel sommarklänning för 69 kr. Billigt och bra.

Sen två T-shirt till älsklingen. Han har redan två sådana i samma modell fast andra färger och han älskar dem! Ska nog ge dem i alla hjärtansdag present;)

  

 

30 JANUARI

Hur står det till där ute? Jag är superdupertrött idag. Även denna helgen var grabbarna här. Fast nu skulle de ut.. Gick och la mig när de gick. Men jag kunde inte somna så var vaken tills älsklingen kom hem igen. Fast han var ju inte själv, två av hans kompisar sov här. Snälla vi är. Fast vi inte har någon sovplats. Två killar i vvåran soffa. Haha! vaknade iaf av otrolig magvärk! Hatar att! Tog några tabletter och gick upp på stan för att träffa mamma och småsykonen. Gick en sväng sen gick vi och fikade. jag tog mig en salami och brieost fralla. Himla god:) Fin frukost! Nu ligger vi här i sängen och slappa alla tre. Jag Sessan och älsklingen. Mysigt! Ska snart hoppa in i duschen sen någon gång ska vi upp till fridlevstad och äta en ny maträtt jag hittade på internet. Någon slags tacorätt:) Lät himla god:) Jag älskar ju tacos av alla dess former! Sen blir det lite spelkväll. Så kvällen är planerad! Kanske lite bus i snön? Får se hur kallt det är och hur jag mår.  Hoppas ni får en lika trevlig lördag som jag hoppas jag får. Tjiiing!



28 januari

Nu har jag pubbliserat inlägget. Jobbigt men samtidigit skönt! Nu kanske mer förstår. Iof så är det inte så många av mina närmsta som läser min blogg. har inte gett ut bloggadresssen, men ändå. Mina närmsta vet redan men kanske inte riktigt om hur jag känner inom mig. Jag är inte den som vill klaga när jag vet att det är så många andra i världen och i min närhet som mår och har det mycket sämre. Jag ska vara glad att jag har min familj och mina vänner och framförallt min sambo som stöttar mig. Jag är oerhört tacksam för det! Utan er så vet jag inte vad jag hade gjort. Vissa dagar kan jag bara ligga och gråta och tycka att allting är meningslöst med livet. Men det är ändå skönt att veta vad jag lider av istället för den där ovisheten. Ibland tänker jag på om jag nu fått fel diagnos. Tänk om det är något annat? Detta är inget man kan kolla på blodprover eller något utan läkaren bedömmer utöver min berättelse hur jag mår och så trycker hon på olika punkter på kroppen. Känns skumt! Men min läkare är iaf duktig och hon har hand om många patienter med värk. Dock är hon för dyr för min plånbok eftersom hon är privat. Har inte råd att gå dit varje gång det är något. Vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Inte alla läkare som tror på det. Och vårdcentralen vägrar jag ringa! De idiotförklarar en verkligen så man känner sig så dum och värdelös. Nä nog om detta. Jag ska försöka pallra mig till apoteket i denna snökaos. Suck! Jag vill ha VÅR!

Jag vet att jag blir sämre vintertid. När kylan kommer. Kanske därför jag mår dåligt nu? Fast det jobbet jag har är verkligen inget jobb för mig. Min kropp blir mer och mer förstörd av det. Men vad ska jag göra? Finns inga jobb! Någon som vill ge mig ett?


Love♥

"Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar, för att storyn alltid tappas bort bland kyssar, att låta abstinensen till varandra döda känslan av sorg. Att brottas bland kuddar och älska att förlora. Bli nertryckt i dunet och kysst över halsen. Viska ’’du är vacker’’ tusen gånger på en dag. Att titta i någons ögon och se en glimt som lyser upp en grå dag, och ständigt ha fjärilar i magen, och känns något så underbart. Att få ett leende utan att märka.. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut"



Gammal bild på oss. Skolavslutningen i 2:an. Älskar dig!


20 januari

Måndagen som gick! Åkte ju bussen till mamma och sessan var duktig som vanligt bland allt folk:) Tillbringade kvällen och natten i fridlevstad för att kunna umgås så mycket som möjligt med Nala. Tog fin fina bilder gjorde vi oxå. Tror hon kände på sig att något inte stod rätt till eftersom alla var ledsna och kelade hela tiden med henne. Allting gick iaf bra när hon väl somnade in, jag ville inte följa med. Så mamma, mikael och melwin var med till slutet. Det gick fort allting, men de hade gjort att fint där med tända ljus och så. Nu slipper hon lida och jag känner en lättnad samtidigt som det är mycket jobbigt!

Igår så stannade jag kvar i Fridlevstad tills fredrik slutat jobba så ämtade han mig direkt. Skönt att komma hem till sitt egna igen. Postade mina pappren till försäkringskassan så nu är det klart oxå. Sen vid halv sex skulle jag på kickboxning med fotollen. Tänkte först inte vatt med, men sen blev det så ändå. Himla roligt och svettig blev man oxå! Men det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde, blir väl jobbigare nästa gång. Nu fick vi lära os runderna och så. Men får se om jag går nästa gång elle rom jag bara kollar:) Ska iaf träna på fredag, då blir det fotbollsworout! Nice:)


Onsdag

Varför gör jag så mot mig själv? Plågas! Man är så dum ibland:(


Nala!

Jobbiga besked idag. Mamma har varit hos vetrinären med Nalisen. De kollade hennes knölar och det hade gått att operera men hon är för gammal:( Förmodligen skulle hon inte klara en sådan operation och de rekomenderade att avliva henne idag. Mamma ville ta hem henne och ha henne hemma över natten för att hinna säga hej då. Imån kommer hon somna in. Ska åka till mamma idag och säga hej då. Fy vad jobbigt. Är så ledsen men vet att det är bäst för hennes egna skull. Hon är gammal oxå så de sista åren har varit våra plus år med henne. Har ju haft henne sen hon var 7 veckor och nu är hon 14 ½. Många år tillsammans. Kom ihåg när vi skaffade henne. Hon var som en liten korv, så rund och tjock. Jobbigt när djur blir gammla och dåliga. Tror inte hon lider så mycket nu men kommer att göra. Åhh! Lilla Nala! Du har funnits med oss sen vi var små. Ska ta några fina kort på henne i snön hemma hos mamma. Hon älskar snön och blir som en valp när hon springer i den:) Hon ska få en perfekt sista dag med familjen<3






Skridskoåkning

Ja förra helgen var vi ju ute och åkte skridskor. Himla mysigt:) Det kommer göras om vill jag lova. fast var riktigt kallt ute så vi åkte hem till mamma och drack varm choklad istället för isen.

  



  
   



Vardagsrummet


Har inte visat hur vardagsrummet ser ut. Det är inte klart med tavlor och så har vi inte tapetserat fontväggen än. Haha. En sak i taget var det:P



    

Nu ser det ut såhär och hyllan är full:) Lite suddig bild dock och stökigt runtomkring



  



Så ett lite smakprov:) Väggarna är iaf omålade vita. Mycket frächt och fint. Vi är nöjda:) Har inte bestämt mig med gardinerna ännu om jag ska sätta upp den andra panellängden oxå. Vad tycks?


Nyklippt

Nyklippt:) Klippte upp att lite men har fortfarande längde kvar. men gjorde en tappklippning eftersom jag var trött på mitt hängande tråkiga hår. Harde ju det bara uppsatt ändå. Klippte lite snelugg oxå:) Det dumma är när man klipper tapp  så ser det så kort ut framifrån men långt bak. Men men. Det växer ut:)

Uppsatt:)


Nedsläppt:)



Mattorna

Så här ser mattorna ut som jag köpte på rusta:) Enkla och fina!

Dörmattan




Köksmattan




Sovrummet

Här kommer bilder på hyllorna vi satt upp med Fredriks nya borris;) Han fick ju en i julklapp. Himla bra:) Egentligen skulle jag köpt en lackhylla men ångrade mig. Tänkte haft en lång ovanför sängen. Köpte två mindre istället, provade sätta dem bredvid varandra, men tyckte det blev mycket bättre såhär:) De sitter iaf över sängen. Tomtarna är borta nu oxå. har inte riktigt bestämmt mig vad jag ska ha på den hyllan så får va så länge. Funderat på två vita ramar med bilder på mig och älsklingen på.  Föresten där är vasen och de runda ljuskloten från ellos som jag beställde för ett tag sen. Helnöjd:)



   


Jul





   






Nyårsbilder



   










Nyårsmenyn

Lite bilder på maten vi åt på nyår.
Vi käkade 3-rätters. Himla gottit blev allt.
Till förätt blev det rostat bröd med vitlök,avokado och räkor med citron.
Varmrätten var vitlöksgratinerd kyckling, potatisgratäng och vitlökssås.
Dessert var mango suprise. Smakade som chesecake och så var det en hallon/pasionsfrukstskompott till. Smarrigt ihop.

Förrätt


Varmrätt


Dessert





RSS 2.0