Vill ha!

        Åhh vad fins detta skulle varit hos oss. Om det hade fått plats någonstans bara!? Byra ut vårt soffbord kanske
Allt är från jysk blir väl en tripp dit till helgen. Funderar på att köpa hyllan och ha i vardagsrummet:) Vill ha vitt!


Dag 5 – Vad är kärlek

Kärlek är något jag inte kan sätta tillräckligt många ord för. Kärlek är något jag känner för min älskade sambo, min hund, min familj och mina vänner. Ordet kärlek är så stort att det inte räcker till och man kan känna kärlek på så många olika sätt. För mig är kärlek en trygghet. Att ha någon att trösta sig hos. Någon man kan vara sig själv hos. Ett leende som gör att det pirrar till i magen och man blir glad igen. En varm känsla!

Kärlek är det enda jag behöver. Det får mig att må bra. Hur dålig en dag än är så är kärleken den som får mig att vilja fortsätta dagen. Ingenting kan väga upp till känslan att älska och att bli älskad tillbaka!


Halloween

Lite bilder från förra helgens fest:)


Min Kines man och jag


Kenneth och moster


Min kära mor, vissa kallade henne Olga hela kvällen.


Love!


Prinsessan

Hej där!
Sessan verkar faktisk må bättre nu och vi har bara 2 dagar kvar med tabletter, så hoppas verkligen det räcker. Det har varit fruktansvät jobbiga dagar, som samalnalagt kommer bli 10 dagar. Men min lilla Sessa har varit så duktig. Varje gång vi tagit på salvan har varit jobbig för henne, eftersom det gör så ont på området vi smörjer. Man har knappt kunnat komma åt att se hur det ser ut men det käns som att ruvan blivit mindre. Skönt att hon både ätit och druckit som hon ska, om inte mera. Tabletten har faktiskt inte varit några svårigheter, om det nu inte är så att hon lurat oss och gömmer den. Har lagt den i salami och verkar som att hon knaprar i sig den. Hopaps verkligen att det läker fint nu så att vi kan börja få ha det normalt igen. Sessan har inte varit sig själv redigt, men börjar jag känna igen henne igen. Nu får vi hålla alla tummar och tår vi har för att hon har blivit bättre! 
Egypten oktober 2010

Här är lite bilder från AguaPark. Allt detta ingick på vårt hotell. Massor med vattenrutchekanor. En snackbar där man kunde äta och dricka hur mycket man ville. En poll som var en vågmaskin. Sandstrand osv osv!
Underbart med andra ord!
RSS 2.0