27 januari

Jobbat hela dagen, öppning till stägning. Trodde att älsklingen skulle vara hemma när jag kom hem men icke. Blev något missförstånd med flygtiderna och hans chef sa att det var bokat 14.45 men tydligen gick det 12.15. Nu kommer han inte vara hemma förän 21 och då ska jag ju nästan sova eftersom jag jobbar imån oxå:( Jag som hade sett framemot denna kvällen, hade planer på att äta ute. Eftersom jag jobbar imån och han ska iväg så träffas vi typ bara några timmar på söndag. Jag kanske är löjlig men känner mig inte hel utan honom. Så ensamt att vara hemma, hade hjälpt att ha Sessan hemma så man har någon att gosa och prata med. Tänk va en liten pälsboll kan liva upp! Iaf så kommer hon oxå hem ikväll, älsk ska hämta henne:)

Håller på att förbereda ägg/räksmörgåsar. Får bli "middagen" för idag, snarare kvällsmat eftersom det blir så sent. Gillar inte att äta så sent egentligen men men. Känns som att denna helgen kommer gå mycket fort!


Min sötnos när vi var i parken för några veckor sen!


21 januari

Imån åker älsklingen för att plugga i Stockholm. Kommer bli tomt och ensamt! men förmodligen börjar jag jobba tisdag så då är jag mest på jobbet och hoppas på att jag inte kommer känna av det så mycket. Men det kommer bli jobbigt vilket fall. Tänk vi har bott ihop i 3½ år och träffats varje dag. Även innan vi flyttade ihop var vi tajta! Första perioden ska han vara iväg 6 veckor, som tur väl är så bokade jobbet en resa hem redan nästa fredag, men sen vet vi inte om han kommer förän de 6 veckorna är över. Han måste iof hem om 5 veckor eftrsom vi flyttar då:) Så max 4 veckor ifrån varandra! Va löjlig man är;)

Var och fikade i vårt hus i tisdags, bestämde datum osv. Så huset blir vårt den 24 februari. Några dagar tidigare än innan, mycket pga att F är iväg i stockholm det andra datumet och det är mitt i veckan för den delen. Så nu får vi flytta på helgen och då är han ändå ledig från skolan. Igår var jag på banken och fixade med lånen och skrev på massa papper. Gud va saker man ska tänka på när man köper hus. Har fått göra en lista för att inte glömma något, men tror nog man glömt något ändå. Lär väl fylla på listan! men har iaf hunnit ringa massa i veckan, det där med försäkringar är ju en djungel. Första jag ringde till skulle ha 7000kr/år för den bästa försäkringen och en annan skulle ha 3000kr/år. Samma försäkringar olika bolag. Känner att det var tur jag ringde runt för vi tänkte först ta den för 7000:- för trodde inte det skulle vara sådan skillnad! Tänk va lurad man kan bli. Har även ringt till komunen så ska bara fylla i pappret och skicka in. Det mesta är klart men vill inte stryka förän det är helt spikat:)

TO DO

Vatten&Sopor
El (till huset)
Villa&hemförsäkringar
Bredband
Adressändring
Boka bankmöte för övergång
Säga upp lägenheten
Säga upp el (lägenheten)
Lämna in alla påskrivna papper
Fullmakt




Snart är det vårt!!!

2 dagar efter operation

Är fortfarande sjukt trött. Skulle kunna sova hela dagarna, dels för att jag är trött och dels för att jag blir så uttråkad av att vara hemma själv. Ingen hund och sambon jobbar. Saknar Sessan som gör en glad när man är själv hemma!

Iaf så tror jag op gick bra, nu hoppas vi bara på att det läker fint och att jag kan använda armen någorlunda igen. Läkaren sa ju till mig att jag skulle vara vaken under operationen, men när jag kom dit så fick jag reda på att jag skulle bli sövd. Skönt men samtidigt hade jag behövt ställa in mig på det innan. Gillar inte att få reda på sådana saker samma dag! Jag var iaf på sjukhuset från 7.00 och åkte hem vid 15.00. Kändes som jag var den som låg längst på uppvaket, medans de andar fick åka hem. Mådde inte alls bra, illamående, trött och snurrig. Förmodligen så tål jag inte att bli nedsövd och de starka medicinerna. Skönt att operationen är över nu och att jag slapp de där sakerna i mig. Nu har man en tuff tid framför sig, börja om från början med allt. Känner att det blir en liten "nystart" nu när det är nytt år och allt!


Såhär såg armen ut innan operationen. Spikarna syntes ganska tydligt!
Om inte mer i verkligheten.




ny opererad


Och har så jäkla ont. opererades igår och det tog sin lilla tid att återhämta mig. låg på uppvaket i mer än 4  timmar och mådde skit. trött som ett as och har ont. återkommer när jag mår bättre!




Ledig helg

Denna helgen är min lediga helg. Har en helg i månaden som jag är ledig. När den helgen väl kommer är det såå skönt! Det är faktiskt inte kul att jobba varje helg när man har en sambo som jobbar i veckorna och är ledig på helgerna. Iaf så har vi ägnat oss åt fotboll hela helgen. I fredags när jag slutat jobba så gick vi direkt ner till idrottshallen för forbollstittande. Lilla DM slutspel. Älsklingen och bror spelade så jag hejade på. Eftersom det var slutspel så var det vinna eller försvinna som gällde, alltså så kunde man bara få spela en match och sedan åka hem. De vann sin första match med 6-2. Sedan så vann de nästa oxå med 4-0. Då återstod det bara en match kvar och det var om guld och silver. Det var spännande 18 minuter vill jag säga men Rödeby tog hem segern och vann med 5-1! De var överlägsna alla lagen även fall att de var otroligt jämt i vissa lägen. var så roligt att de vann! :)

Lördag var det oxå fotboll, denna gång i Emmaboda. eftersom vi inte träffats mycket i veckan pga av sena fotbollsträningar (varje dag) så följde jag med. Hela laget sitter ju vid mig när de vilar och då får man passa på att umgås! De vann iaf 3 matcher och förlorade 2. De hade lite otur för de var 3 lag som hamnade på samma poäng så då går man på målskillnad. De skilde ett mål, synd! Men tror fan inte att jag hade orkat kolla på fotboll idag oxå. Man får ont i ryggen av att sitta så länge och rumpan får träsmak! Men jag älskar att kolla på fotboll!
På kvällen åkte vi till F-stad och umgicks:)

Idag är vi bara hemma, vi har tvättstugan. Sedan så gör jag förberedelser inför operationen imån. Man ska göra dubbelduschar med specielt tvål och shampoo från apoteket och det är så drygt! Ska göra det idag 2 gånger och sedan imån innan operationen. Varje dusch så ska man tvåla in sig 2 omgångar. Man måste vara skitnoga. Blää! Annat var det i Turkiet!


12 januari

Så glad för min älsklings skull! Nu hoppas vi att det löser sig med boende och allt bara, vore tråkigt att behöva säga nej när det väl blev ett bra besked!


Iaf så är jag skitnervös inför måndag, dagarna börja närma sig. som jag väntat på denna så kallade "akuttid" och nu har snart de där 5 veckorna gått. Jag vill ju opereras och hoppas på att bli bättre efter det, men är samtidigt så rädd för att behöva börja om igen. Har ju ändå kommit en bit och har ingen lust att känna som jag gjorde för några månader sen. Sedan är det ju det där med att opereras över huvud taget:( Gillar det inte och tanken får mig att få ångest. Tänker tillbaka till turkiet och blir bara ledsen. Jag lovade mig själv att inte opereras vaken fler gånger (tänk att jag låg 3 timmar vaken sist) och denna gången ska jag oxå vara vaken. Jätterädd! Inget jag ser framemot och mitt ärr kommer bli värre! är ju långt nu och de ska gå in i samma ärr så det kommer bli bredare istället för ett bredvid. Inget av dem är något alternativ men antar att de gör det som är bäst


Nyåret!
























9 januari

Har vatt en bra helg. Var ledig fredag och söndag. Slutade fyra på torsdagen, skönt kan jag lova eftersom jag inte brukar vara hemma förän halv sju.Vi åkte direkt och hämtade meja och melwin hos mormor och sedan vidare till F-stad. Vi käkade mat och kollde på The Voice. Blev lite svårt att koka ris för det var tydligen en vattenläcka i byn men det löste vi fort och hämtade vatten hos Fredriks mamma:) Mestadels av helgen har ägnats till vila och bara va, så skönt! Men känner att man gott kunnat fått varit ledig på lördagen oxå.

Vi har även handladt tapeter till huset. Åhh så fina! Vi känner lite att eftersom allt annat är totalrenoverat så vill vi ändå göra lite saker så det känns som vårt egna. Vi handlade tapeterna till sovrummet, en fondvägg bara. Vet inte om vi ska göra att direkt eller vänta lite, sånt man märker. Längtar mer och mer varje dag som går. Vill flytta nu!!!!



Fin tapet va?! Hoppas det blir bra, annars är det bara att sätta den i något annat rum:)




4 januari

Nytt år! In med det nya och ut med det gamla! Som jag längtat på ett nytt år. Minst sagt så har 2011 varit ett riktigt skit år, i alla fall det senaste halvåret och det är ju det man minns. Vill helst glömma och se framåt men eftersom endel saker fortfarande hänger kvar så blir det lite svårt. 2011 skulle ha blitt ett lyckligt år men så blev det inte. Därför måste vi försöka ta nya tag och hitta energin nu igen. Inte så lätt när man kämpat på så länge. men det ska gå, det måste!

Hoppas så på att 2012 blir vårt år, utan otur och massa överraskningar! Vi flyttar ju till hus och det känns såå bra. Att komma någonstans i livet. Man behöver något nytt lite då och då och dettta kommer bli så bra för oss! Sedan ska jag ju faktiskt opereras nu i januari. Det är ganska snart men känns som en hel evighet, har såå ont så det är sjuk. Vågar inte ta bort plåstrena ifall det skulle se illa ut. men hoppas innerligt på att operationen går bra och att armen kommer bli bättre än nu så jag kan använda den som "vanligt" igen.
 
Hoppas även på att vi ska kunna börja planera en ny resa tillsammans. Vill så gärna till Thialand så kanske är det den vi ska planera inför nästa år igen? Vi har sagt att nästa utomlandsresa vill vi åka i 2 veckor, så vi får väl se vart det blir. Kommer bli svårt att ta ledigt en längre tid med tanke på mitt jobb och sedan att vi bor i hus. Men allting löser sig. I år har jag min första riktiga semester. Förra året fick jag ju ingen betald semester men i år hoppas jag på det;) Tänk va skönt att få vara lediga tillsammans i 3-4 veckor. Underbart!




RSS 2.0