Husvisning:)

Idag har jag gjort en lite spännande sak (för mig iaf). Jag har varit på husvisning för första gången som vuxen. Roligt var det att gå runt och kika. Man kollar ju faktiskt för att man kan tänka sig att bo där. Huset har ett väldigt bra läge. Det var dock ganska små alvånga sovrum, men det var sjukt mysigt och man behövde inte göra något på att direkt utan man kan bo in sig lite först. Det mesta var nytt och fräsch. Köket var det enda jag kan tänka mig att renovera om, men det var mysigt som det var oxå.

Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att bo där, lagom stort. Men ett hus tycker jag är en stor sak, en av det största i ens liv faktiskt. Det är mycket pengar det handlar om och jag vill kolla på lite fler innan man ger sig in i någon budgivning och sådant. Ska spara ihop lite mer pengar innan oxå, men rätt som det är dyker det där drömhuset upp och då ska jag vara redo. Känner mig väldigt ung oxå att köpa hus nu, skulle jag vilja bo där resten av livet? Många tankar som snurar! Men som sagt var huset helt i min smak.





Jag stör mig på endel människor som går på visning. man märker så tydligt när några är intresserade, skriker högt vad som är fel på saker osv. Sjukt irriterande och väldigt  genomskinligt tycker jag. Vem bryr sig liksom om småsaker om man är intresserad av huset. Tror dem verkligen att folk vill ha huset mindre för det? Skrattretande! Men visst vissa blir ju säkert lite rädda men jag tycker ändå att man ska gå på sin egna magkännsla!

Nä detta tåls att fundera på:) Hade vatt så roligt att inreda sitt egna hem och tänk tomten. Bara kunna släppa ut Sessan och busa för fullt:) Hon hade älskat att flytta tror jag! Men som sagt ingen brådska här inte, bara roligt att kika och få insperation oxå. Känns som att man vill ha en fast inkomst och spara undan så mycket som möjligt innan. Trivs så bra i lägenheten oxå och nära till jobbet:) Skönt!

10 mars

Gud va dagarna går fort. Jag har knappt ingen ork till något om dagarna så därför har insperationen till att blogga inte funnits. I måndags vart jag ledig så först åkte jag till gymmet och sedan gick jag en sväng på stan. Tisdag fick jag hoppa in och jobba heldag för chefen var hemma för sonen var sjuk. Gutt med lte extra pengar. Sen jobbade jag även onsdag fast bara halv dag. Både igår och idag har jag suttit lite med hemmauppgiften vi fick från skolan. Jag är snart klar men sitter med sista uppgiften då vi ska marknadföra vår trend. Jättesvårt! Måste komma på något bra. Den ska vara inlämmnad imån och förmodligen ska jag hoppa in och jobba imån igen så måste bli klar ikväll. Ge mig insperation och tips tack! Lördag är det oxå jobb så denna veckan blev det en hel del. Söndag har jag en tuppeware demp inbokad och nu har jag fått den nya katalogen oxå. Roligt! Nähepp göra lite nytta här kanske.

Svårt när man sitter vid datorn och skriver på uppgifter. Så lätt att man halkar in på någon sida och kikar runt. Vil shoppa! Denna klänningen ser sjukt fin ut och den kommer från H&M.



Vill ha!

Åhh va jag är kär i detta huset. Synd det ligger åt helt fel håll och helt fel ställe!








Helt i min smak. Vittvittvitt!!!!! Som sagt så ligger det på helt fel ställe:(

RSS 2.0