Fredagsmys med lillasyster

Nu är min bästaste lillasyster här:) Harr gått en runda på stan för att hitta något till mormor från meja. Sen gick vi hem och fixade tacos. Nu ligger vi här i sängen och myser framför tvn. Ska snart ta fram lite gottit. Imån ska vi lämna Meja i fridlevstad och så ska vi gosa med den lilla valpen. Mamma skulle hämta hem den idag, är en bit att köra så meja ville sova här. Gjord einget ifall hon fick vänta med att se den lilla tills imån. Hon är ju för söt hon.

Om man ändå vore hälften så söt som hon:) ♥


Farfar♥

Idag är begravningen. Ett sista farväl av min älskade farfar ♥ Saknar dig otroligt mycket. Jag saknar dina samtal, jag saknar din goda mat, jag saknar din betydelse, jag saknar din kärklek, mest av allt saknar jag dig! Du var den enda som brydde sig om oss från den sidan av släkten. Åhh min farfar! Hoppas du har det bra där uppe och att du om morfar sitter och kollar ner på oss och ler. Älskade, älskade du♥


Förra året när farfar fyllde 60 år!


Det enda jag gör är att fälla massa tårar. Vet att det inte hjälper men behöver få ut att! Så mycket känslor just nu. Kommer bli en jobbig dag:(


Mys♥

Idag myser vi! (som alla andra dagar)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Köket

Så blev det på väggen i köket:) Har även möblerat om. Flyttat bordet till väggen. Bara att flytta tillbaka till mitten när man får gäster:)



   

Mina fina krokar som chokladbollshandukarna och grytlappar hänger på:)



Sessan

Kolla min sötnos. Hon har kurat ner sig i den nytvättade tvätten:)





Valpar

Har jag sagt att mamma har tingat en hund? Ska bli sjukt roligt att få en lite kompis till Sessan:) Är ju där rätt mycket och det är ju bara bra att ha hunkompisar. haha! va barnslig jag är, men det är min lilla bebis, till en viss gräns:) Här är bilder på valparna:) Den till höger är det som de har tingat. Sjukt söt:) Blir sugen själv! Så om två veckor så ska de hämta henne. Längtar!




Sessan

Just det. Satt och kikade igenom lite bilder på datorn. hade glömt att lägga ut bilder på selen jag köpte till sessan för ett tags se. Jag är supernöjd med den och det är mycket lättare att gå långpromenader med den på:) Fick bli en rosa till min lilla Prinsessa:) Kanske inte så jättebra bilder men man ser ju färgen ändå:)










Projekt

Har lite planer för lägenheten:) Detta ska upp på väggen i köket:) Och så har jag köpt fina krokar till handdukarna. Ska ta kort och visa hur det blev sen! Och så har jag bytt gardiner oxå. Blev himla fint:) Har nog inte visat heller att vi möblerat om i köket. Var ett tag sen. men ska visa sen!










7 februari

Jag har varit lite off de senaste dagarna. Många andledningar till det. I torsdags åkte jag till mamma för att jag skulle träna och sen sova där. Fick ett chokernade besked. Det ringde i telefonen och en olycka hade hänt. Trodde inte det var något allavarligt så. Men det var det. I torsdags somnade min älskade farfar in. De hade hittat honom i lägenheten på golvet med kudde och täcke. Hoppas verkligen inte att han plågades. Jag tror han gjorde det, att han försökte nå hjälp eftersom han låg på golvet:( Dessa dagarna har varit riktigt jobbiga. Har inte rikgitgt fattat och jag kan inte sluta tänka på att. Hur mycket tårar kan en människa fälla? Har hänt så mycket jobbigheter nu och jag kan inte annat än att undra vad som händer här näst. Farfar blev bara 60 år, han hade kunnat leva lite längre till. Men det levendet han hade så visste vi att han inte hade lång tid kvar. Även fall man visste att han inte mådde bra så trodde man inte att det skulle gå så fort. Han vägrade gå till doktorn, jag tror han visste helt enkelt och gav upp. Till oss sa han att det är ingen fara. Att han trivdes med sitt nya liv. Men vi märkte skillnad. Nu sitter jag här i ovishet och undra vad som hände. Va han sjuk? Hoppas jag får veta andledningen snart. Jobbigt att gå och fundera på allt. Just nu känner jag att han inte har det bra, konstig kännsla inom mig. Jag hoppas innerligt att han och morfar sitter där uppe och ha det så bra. Att morfar spelar dragspel och farfar sjunger med. De älskade varandra! Jag vill tro att det finns ett liv här efter.

Vila i frid älskade farfar och hälsa morfar från mig



RSS 2.0