23 februari

Nu kommer jag nog inte blogga på ett tag. Vi flyttar imån och vi har inte fixat internet ännu eftersom älsklingen inte är hemma så behöver inte vi ha det. Jag använder ju min mobil, kan även koppla in den i datorn så jag får internet. Iaf så kommer det vara fullt ös i helgen. Vi ska fixa i huset och försöka packa upp så mycket som möjligt.

Idag har jag vatt hos frissan innan jag började jobba. Nu är det lika kort som förra gången jag klippte mig. Skönt! Har tappat sjukt mycket hår. Hoppas det vänder snart. Ikväll kommer älsk hem. Längtar! Har inte setts på 2 veckor nu. Tur jag haft fullt upp här hemma så tiden har gått hyffsat "fort". Förreste mår jag fortfarand einte ok:(


Imån flyttar vi!

Här är en skiss över huset. Huset är inte redigt enligt skissen. tex är trappan i hallen inte som den är idag. Den är helt omgjord. Dörren ner är inte på samma ställe. Den är i den andra änden. Svårt att förklara.Vardagsrummet har ett valv istället för dörr. Badrummet är lite större eftersom de byggt ut och snott endel av sovrummet brevid.
Som ni ser är det inte jättestort men det är alldeles lagom för oss. Kommer bli perfekt!






20 februari

Idag har jag tagit det lugnt. Har vatt hos sjukgymnasten och fått akupunktur, var nog 5:te gången nu. Jag frågade gymnasten om vi kunde testa det efter operationen och sen dess har jag fått nålar i armen en gång i veckan. Någon gång två gånger. Idag är första gången som jag gjorde ett framsteg. Även fall att det inte var mycket så är jag glad för det lilla. Jag hade gett upp och trodde inte att jag skulle bli mycket bättre än så här. Nu är det iaf lite mer än 90 grader. Hoppas det går framåt nu i fortsättningen och inte bakåt.

Har haft Sessan hemma sen igår. Vi har gosat och gått promenader. Känns så tomt här utan henne men hon har det bättre hos familjen just nu. Det är saker överallt i lägenheten och jag jobbar, det funkar när F inte pluggar för då går han ut med henne när han slutat. Jag mår ju inte bra heller så har inte kunnat ta ut henne så därför har hon vatt i F-stad. Mamma ska ta med henne idag när hon slutat jobbet, sen så kommer Sessan hem sen när vi flyttat. Bara 4 ½ dag kvar nu ju:)




1 vecka kvar

Hoppas man inte missat något nu. Bara 1 vecka kvar sen är vi husägare. Längtar så in i norden! Allt kommer bli så bra. Så nästa helg går flyttlasset, får se om vi blir klara fredag eller lördag. Beror lite på men planen är att sova där fredag. Annars är det lördag som gäller:) Sen ska vi hinna tapetsera sovrummet under helgen innan F åker igen. Sen städar vi lägenheten måndag som det ser ut nu. Planerna blev lite ändrade så hoppas vi hinner bli klara med städningen. Det ser jag inte fram emot!



TO DO

Vatten&Sopor
El (till huset)
Villa&hemförsäkringar
Bredband
Adressändring
Boka bankmöte för övergång
Säga upp lägenheten
Säga upp el (lägenheten)
Lämna in alla påskrivna papper
Fullmakt
Beställa nya sängar
Tvkanaler




17 februari

Ojoj så trött man kan va hela tiden. För mycket just nu i både livet och i tankarna. Mår fortfarande inte bättre och snart är reservbatterierna slut. Orken finns helt enkelt inte. Jag kliver ur sängen, går till jobbet (vilket jag egentligen inte klarar) och när jag kommer hem är jag helt slut. Sängen som gäller direkt! Jag hade behövt min man här hemma, får liksom inte i mig ordentligt med mat. Klarar inte av att laga eftersom orken är borta. Har lagat mat 3 gånger sammanlagt på 4 veckor. Hade vatt mycket enklare om han var hemma, han har alltid maten klar när jag slutat. Längtar tills F kommer hem. Saknar han sjukt mycket nu. 2 veckor kvar i skolan sen är han hemma 1 månad. Ska bli så skönt.




om man önskar sig samma sak varje dag kanske den slår in till slut


Biljetterna bokade

Nu är biljetterna bokade och betalda. På fredag åker jag till stockholm och hälsar på min Älskling. Ska bli så mysigt att komma iväg kan jag lova. Sen får jag se hur han bor oxå, han hyr en stuga, egen toa och kök. Har sett bilder och det ser väldigt mysigt ut. Vi har inte något inplanerat mer än en shoppingrund i storstan:) Längtar!

Nu ska jag snart gå till jobbet. Är jobbigt att jobba när jag må sår här, ska gå till apoteket och se om det finns något som kan hjälpa. Blää! Men svårt att fråga om hjälp när man inte vet vad det är själv. Har testat mina magtabletter men har inte hjälpt. Man vågar ju inte äta för många heller.


8 februari

Idag känner jag mig glad och lycklig. Trots att jag mår skit!
Hoppas att det går över snart för pallar inte att må såhär mer.
Att man aldrig ska få må bra, är det inte det ena så är det de andra.
Trots allt så är jag iaf glad idag:) Kunde nog inte blitt så mycket bättre!


Lycka!

5 februari

Helgen har vatt mys. Åkte till F-stad igår oh sov där tills idag. Kollade på melodifestivalen med småsyskonen och åt grönsaker med dipp:) Har tyvär inte mått så bra denna veckan bara. magen håller på igen och det var varit värre nu i helgen. Kramper, illamående, hugg och snurrig. Orkar inte med min mage mer:( Hade varit mycket enklare om man visste va det va för nu går man bara och oroar sig. Ska testa några tabletter jag fick utskrivna förra året, om de inte hjälper måste jag ringa doktorn igen:( Känns som jag har läkare för det mesta nu för tiden. Trött på att!

Idag har vi slappat hela dagen. vatt ute med hundarna, legat i soffan och kikat på tv. Mys! Man behöver koppla av ibland även fall att det bara va en dags ledigt denna vecka. Har precis pratat med älsk så imån ska vi boka flyg:) Ska upp nästa helg för då är jag ledig lör,sön och måndag. Ska bli så mysigt att komma iväg. Det behöver vi!


3 veckor kvar:)

Wihoo! Om 3 veckor flyttar vi. Tiden bara springer iväg.
Minns när vi skrev på papprena och det där 12 veckorna kändes så långt borta.
Nu är vi snart där! :)


Endel av tomten. Det är en ganska stor tomt tycker jag:)
Den sträcker sig hela vägen ner, alltså hela bilden!
Bilden är tagen från altanen.

RSS 2.0