Hus!

För ca 2 veckor sen kikade vi på ännu ett hus. Gillade nedervåningen skarpt men kändes som att övervåningen var för liten. Om det hade funnit ett rum till då hade vi nog funderat på att mera. Men som sagt fanns det möjligheter i huset och det var  annars i vår stil. Vi får väl se, ligger ett bud från någon budgivare på att nu.
Det är väldigt skoj att kika på hus även fast att vi inte är i så stort behov av att. Men tillslut dyker det rätta upp och då är vi redo:)








Idag fyller Sessan 4 år:)

Min finaste voffsa!


Att en sådan liten krabat kan ge en så mycket glädje.
Vet inte vad jag hade gjort utan henne. Mitt lilla Pyre!


24 oktober

Om 2 veckor så börjar jag jobba igen. Känns bra, ska bara jobba några timmar i veckan. i 2 veckor senn får vi se hur det blir. Jag komme rinte kunna göra särskillt mycket mer än att stå i kassan. Jag får inte belasta högerarm. Men det ska nog gå bra hoppas jag. Så tråkigt att gå hemma, även fall att jag måste. Kan fortfarand einte gör allt för mycket men nu har jag iaf börjat hjälpa till lite smått med vardagssysslorna. Min fina man har varit så duktig och tagit hand om allt så som städning, matlagning tvätt m.m. Jag som är ett sådant kontrollfreak har inte tyckt det varit så lätt att bara titta på. haha! Även har han tagit hand om mig och iblandd vet jag inte hur han står ut med mina gråtanfall och depp perioder jag haft/har. Älskar dig!

Helgen har varit bra. Fredags kom Sara hit och gjorde mig sällskap till Idol. Det var himla trevligt. Lördagen kikade jag på älsklingens träning en stund och sedan åkte vi till hans mamma och var där några timmar. Vi åt himla god middag där. Sen åkte vi hem till min mamma efter det och spelade lite spel. Söndagen var vi hemma, tvättade, handlade och sen bakade F köttförspiroger. Åhh va goda dem blev:)

Idag började jag dagen med en härlig morgonpromenad med Sessan. Var jätteskönt väder ute. Var nästan ute 1 timme. Gick bort till parken och släppte henne. Var 2 andra hundar där oxå så hon fick busa och springa av sig där. Så bra att de gjort en inhängning där så man kan släppa dem löst. Ska försöka göra det så ofta som möjligt.

Ikväll ska jag sova i Fridlevstad för imån ska vi iväg på en utflykt. Som jag längtat! Vet inte om jag ska avslöja vart vi ska;) Men tror att man nog kan gissa sig till att ändå. Imån ska SHOPPAS! Bland annat julklappar:D


Idag fyller bästaste bror 20 år!

Grattis! Snart är han hemma igen så vi kan fira ordentligt.






Min fina lillebror!




Som är i London fram till jul. Så stolt över honom.
Man ska förverkliga sina drömmar och visst har han lyckats?! :)


17 oktober

Dagarna flyter på. Förra veckan var jag hos ortopeden och tog bort gipsskenan. Kändes både skönt och skrämmande. Var konstigt utan den. Tänk om jag råkar trilla på armen igen eller slå i den någonstans, vad händer då liksom? Orolig! Men nu har jag vatt utan den i 6 dagar och det gårframåt. Jag har börjat hos en sjukgymnast, var där idag för tredje gången och ska dit på torsdag igen. Jag gör många övningar hemma de andra dagarna och jag ska försöka göra dem så ofta som möjligt. Jag kan inte böja armen, det tar liksom stopp när den kommit upp i 90 grader. det verka oroväckande men vi får ta var dag som den kommer och hoppas på det bästa. Jag får inte belasta den för tungt heller, men det kan jag iof inte eftersom smärtan är outhärdig och jag har ingen kraft. Jag har fått min sjukskrivning förlängd i 3 veckor till sen får vi se. Tråkigt att vara hemma men har inget val, hade verkligen inte kunnat jobba. Kan knappt göra något hemma själv liksom.

Sista kvällen i Turkiet. Samma dag vi fick komma ut från sjukhuset.


Det är jobbigt att kolla på bilderna.
Blir bara ledsen och jag är så tacksam att jag har min fina sambo! 


10 oktober

Imån ska jag på återbesök hos ortopeden. Imån får jag förmodligen min dom. Just nu vet jag ingeting bara att jag inte kommer bli helt återställd och att det kommer ta år innan jag är ok. Jag ska börja gå på sjukgymnastik sa de sist. men jag tar en dag i sänder, hopppas på något positivt besked imån. Hoppas llite på att bli av med gipsskenan, men samtitigt är jag rädd. Tänk om jag trillar igen eller slår i armen i något. Nä nu får jag bara vänta tills imån och hoppas på att få lite svar om min framtid.



Älskar dig!

Du är alltid där för mig!




hus

Igår kikade vi på ett hus. Vi visste att det behövde totalrenoveras sen innan. Det var väldigt mysigt och vi skulle kunna renovera alla rum precis som vi vill utan att tänka på att det skulle bli för dyrt. Gillade tomten jättemycket. Lite lummen på baksidan och man fick känslan av att man var i skogen.





vi kommer nog inte lägga något bud. Det ha redan skjutit i priset och det var inte besiktigat så köparen fick bedömma själv. Lite riskabellt tycker jag ifall det skulle vara fukt. Men om priset hade varit anorlunda så kanske.




smakprov

Ett litet smakprov på byrån. Det blev rosenknopparna och jag är helnöjd!
Har även målat hyllan och jag ska lägga ut bilder på den oxå i veckan.





Givetvis blev allt klart innan vi åkte till Turkiet, innan jag bröt armen.
Nu hade jag absolut inte kunnat måla...


RSS 2.0