trött tröttare tröttast!


27 mars

Snart är denna månaden oxå slut och tiden går så fort, även fall att jag vet att det kommer gå fruktansvärt segt i vissa lägen. Längtar till sommaren, semester och förväntningar. Fått jobba extra nu sen i lördags, känns bra med extra timmar fast det är samtidigt jobbigt eftersom jag inte mår helt bra. Igår jobbade jag på min lediga dag, kändes helt ok för fick sluta 16, snälla Sara tog stägning. Ibland är det bra att ha någon som förstå. Får väl se hur det blir resten av veckan nu. Nu när det är så fint väder är det rätt segt att stå inne hela dagarna för när man väl slutat så är det kallt ute. Hoppas på att påskhelgen blir fin! Vill kunna njuta av trädgården och altanen
:)

Vi var och slängde alla löven som vi lagt i sopsäckar i söndags. Gud va mycket löv vi har, fyllde 15 säckar och vi har fortfarande mycket kvar men det värsta är borta:) Satt faktiskt ute i söndags och solade och sen åkte jag till mamma, vårstädade ur bilen och sedan grillade vi. Gottit!



Sessan älskar att bo i hus. Altanen är perfekt för henne och när vi var ute i trädgården och räffsade löv var hon helt tokig. Visste inte att hon älsade pinnar så mycket, hon var så lycklig så hon hoppade runt. Åhh min lilla sötnos!


184♥




Köket

Svårt att få köket att se ut som det gör i verkligeheten på bild. Men här är ett försök!







provesorisk lampa i kökstaket. haha! vet inte vad vi vill ha än.


19 mars

Det har väl inte hänt så mycket mer än att vi jobbat och pysslat med huset. Vi har vatt på ike så vi har satt ihop 3 byråer och 1 garderob. Kämpigt! Det är fortfarande kaaos i källaren eftersom vi ställt ner allt där, vill komma iordning på övervåningen eftersom det är den vi använder än så länge. Allt går sakta eftersom man inte vet hur man vill ha saker, särkillt vad man ska ha på väggarna. Igår fick vi upp våra nya fina gardinstänger och gardiner i vardagsrummet. Vitt, vitt vitt! Sovrummet är så gott som klart, bara saker på väggarna som fattas där. Imån blir det ännu en jobbdag, vatt ledig nu söndag och lördag. Skönt men man behöver vara ledig en veckan någon gång ibland, man hinner inte vila upp sig ordentligt! Nu blir det jobb tis-lör.



Efter förra veckan så har min oro släppt. Det ända jag kunde känna var lycka! Undra när man egentligen kan släppa hela oron?! Aldrig förmodligen!



Sovrummet

Före



Under renovering ;)




Efter





Vi målade om resten av väggarna i nogat/cremefärg.
Tapetserade en fondvägg och vi är så nöjda med sovrummet:)


12 mars

Här är full rulle. Har inte mycket tid över för annat än jobb, snickra möbler och sova. Men det är skojj, man vill ju komma iordning så fort som möjligt. Dock mår jag fortfarande inte bra så det har varit lite jobbigt att vara själv den första veckan i huset, men nu är F hemma:) Dessa veckorna kommer tyvär gå fort, bara 3 veckor kvar sen åker han igen. Kommer bli jobbigt eftersom han är iväg ytterligare 6 veckor och vi vet inte om vi har råd att resa till varandra denna gången. Råd kanske man har men vi bor i hus nu och vill spara undan och inte lägga massa pengar på dyra utgifter!

Trivs iaf kanon i huset och nästan alla har besökt oss nu. Det känns en sådan frihet att slippa lägenhet. Inga grannar vägg i vägg som spelar hög musik, och om vi vill kan vi spela höga musik så ofta man känner för att! Har redan kunnat njuta av trädgården, sessan har vatt i lina och jag har krattat löv. Ett evighetsjobb vill jag lova! Idag har jag även suttit på altanen och solat lite. Skönt! Sessan tycker oxå det är skönt med stor altan, vi har kastat bol och busat. Skönt att kunna vara ute utan att den lilla busan smiter:)

Längtar så till sommaren nu!

Förresten har vi beställt bredband och tvkanaler nu så snart kommer jag tillbaka till bloggvärden:)


RSS 2.0