Höstpromenad

En höstpromenad även fast att det snart är vinter:) Min fina fina voffsing!Kolla in hennes små små tassar och ben till hennes fluffiga kropp!Min sötnos!

Kolla in henne. Började att använda hennes reflexsväst för ett tag sen. Är så dålig att ta på mig reflex själv men Sessan är det en vana:P Den är kanske lite för liten för henne eftersom jag köpte den när hon var mindre. Men hon syns iaf och det är huvudsaken! Här är vi på hundkuurs i skogen och gör söök! Var megaskojj! Men var för några veckor sen:) Fin höstbild iaf!
Renorvering av kök

Japps nu pågår renorvering av kök hos oss! Igår tog vi ner alla hyllor på väggarna och gud va stort det blev av det. Ska verkligen inte sätta upp de hyllorna igen för det blev hur stora hål som helst eller så va det hon som bodde här innan som inte kunde sätta upp hyllor ordentligt. Suck! Tur att det blir iordninggjort annars hade vi fått stå för slitaget som förra hyresgästen gjort eftersom hyllorna satt kvar. Jag är sjukskriven idag för mår inte alls bra:( Vatt vaken till ochf rån i natt och var så ledsen. men men bara till att vänja sig, men svårt att smälta allt detta!
   

 


RSS 2.0