30 maj

Mycket jobbande nu. Hinner knappt med att tänka haha! Min lediga tide spenderar jag med att ta det lungt och nu när solen börja kika fram så vill man ju njuta lite av den. Dummt när man jobbar i butik att man knappt hinner se solen. Tråkigt att vara hemma halv sju om kvällarna. Man orkar liksom inte göra annat än jobba. Men så skönt att äntligen har en fast tjänst. En garanterad lön! Innan har jag ju aldrig vetat hur mycket jag får varje månad bara att jag får något. Så det känns så skönt att ha alla de där timmarna. Åhh va jag känenr mig glad nu för tiden!

Vi har vatt och kikat på ett hus oxå, mest för skojjs skull för vet att vi aldrig skulle kunna köpa att. På tok för dyrt och med kontantinsats så är det fullkomligt omöjligt! Men det var precis i min smak. Det känns skönt att jag och älsk tycker samma när det gäller det där med hus och framtiden. Om man inte tittar så vet man ju inte vad man vill ha sen. Man vill ju inte ta första bästa heller så. Men gud va skönt det skuller va att ha ett eget hus, med en tomt. Tänk bara nu i sommar bara kunna lägga sig där på en filt på sin egna gräsmatta. Allra mest längtar jag till att kunna släppa Sessan löst på sin egna tomt med staket så hon inte kan smita. Jag litar inte riktigt på den där tösen. Hihi!


Min alldeles egna Prinsessa!



Vill ha!

Åhh vad jag vill vinna flera miljoner nu. Hittat vårt dröm hus! Visste att det skulle dyka upp för tidigt. Fast att jag sett många hus som jag kan tänka mig så är detta ett av dem finaste jag sett av dem. Kunde det inte varit om något år eller så? Det kostar nästan 2 miljoner. Visserligen vet jag att vi skulle klara oss. Men det känns sjukt mycket pengar och när vi väl är pensionärer (vet att jag tänker alldeles för många år iväg) och vill sälja så kommer vi nog aldrig få ut dom pengarna. Huset är totalrenoverat. Behövs inte göra något alls på att och drifftkostnaden är väldigt låg. Hälften av vad vi kollat på innan. Så det är ju en stor fördel. Jag ska nog kolla på att ändå och drömma mig bort lite. Ska få med mig älsklinge oxå:) Hoppas det är lika fint i verkligheten!







Hoppas att vårt blivade hus kommer se ut som detta! Det kommer väl ett nytt drömhus får man väl hoppas. Men hade varit så skönt att bo i hus nu.

Fredag

TröttTröttTrött! Fattar inte detta. Kroppen mår skit oxå. Har haft ont i armarna sen i söndags. Ibland kan jag knappt lyfta dem. Vet inte vad det kan vara, förmodligen har jag överansträngt mig. Har fått duscha 2 gånger om dagen för att få värme. Hoppas att jag blir bättre till helgen. Har 2 dagar kvar att jobba sen är jag ledig 2. Måste ta tag i träningen oxå, har verkligen inte klarat det nu när jag har så ont:( Min kropp behöver träning.

Idag är det jobb 12-18. Jobbade stägning igår oxå, och imån har jag öppning och stägning. Efter jag slutat imån ska vi ut och äta på mont matre. Vi ska fira lite. Blir min familj och F:s. Han har ju fyllt år och jag har fått jobb:)  Känns som att vi har en hel del att fira! Hopaps på find väder i helgen oxå så man kan njuta av värmen, sitta i solen lite.

Nä nu ska jag fixa iordning mig för jobb. Så svårt att veta vad man ska ta på sig när det är varmt ute och man ska stå i en butik hela dagen. Tråkigt att ha jeans på sig men man jobbar ju inte direkt i en modeaffär. haha! Måste hitta mig ett par rediga skor oxå, för snart går hela kroppen sönder. Har faktikst köpt ett par snygga eco skor, ser ut lite som jesus sansdaler fast snyggare. Men de kan jag inte ha ännu, lite för kallt för det tycker jag. Funderar på att köpa ett par vagabond skor. Det där med skor är stora problem alltså! Måste ha ett par jag kan ha hela dagen utan att få ont.


Grattis!

Idag fyller min älskling 22 år.  Grattis till han!
Nu börjar vi bli gamla och närmar oss 30! Shit vad tiden går fort!

Love you!




RSS 2.0