Husvisning:)

Idag har jag gjort en lite spännande sak (för mig iaf). Jag har varit på husvisning för första gången som vuxen. Roligt var det att gå runt och kika. Man kollar ju faktiskt för att man kan tänka sig att bo där. Huset har ett väldigt bra läge. Det var dock ganska små alvånga sovrum, men det var sjukt mysigt och man behövde inte göra något på att direkt utan man kan bo in sig lite först. Det mesta var nytt och fräsch. Köket var det enda jag kan tänka mig att renovera om, men det var mysigt som det var oxå.

Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att bo där, lagom stort. Men ett hus tycker jag är en stor sak, en av det största i ens liv faktiskt. Det är mycket pengar det handlar om och jag vill kolla på lite fler innan man ger sig in i någon budgivning och sådant. Ska spara ihop lite mer pengar innan oxå, men rätt som det är dyker det där drömhuset upp och då ska jag vara redo. Känner mig väldigt ung oxå att köpa hus nu, skulle jag vilja bo där resten av livet? Många tankar som snurar! Men som sagt var huset helt i min smak.

Jag stör mig på endel människor som går på visning. man märker så tydligt när några är intresserade, skriker högt vad som är fel på saker osv. Sjukt irriterande och väldigt  genomskinligt tycker jag. Vem bryr sig liksom om småsaker om man är intresserad av huset. Tror dem verkligen att folk vill ha huset mindre för det? Skrattretande! Men visst vissa blir ju säkert lite rädda men jag tycker ändå att man ska gå på sin egna magkännsla!

Nä detta tåls att fundera på:) Hade vatt så roligt att inreda sitt egna hem och tänk tomten. Bara kunna släppa ut Sessan och busa för fullt:) Hon hade älskat att flytta tror jag! Men som sagt ingen brådska här inte, bara roligt att kika och få insperation oxå. Känns som att man vill ha en fast inkomst och spara undan så mycket som möjligt innan. Trivs så bra i lägenheten oxå och nära till jobbet:) Skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0