19 december

Nu väntas en hel veckas jobb! Det blir en tuff vecka i julhandlen, vi ska vara 3 hela tiden så det blir skönt! Har öppet till 19 varje dag så man kommer nog inte orka så mycket mer än att jobba, ut med hunden och sen slänga sig framför tvn.

Jag väntar fortfarande på operation och jag blir bara mer och mer nervös för varje dag som går. Vill inte vara med om en opertaion igen. Det var hemsk förra gången. Låg vaken hela operationen för de i turkiet tyckte typ jag var underviktig (vilket jag inte är!) Antagligen så hade vi väl inte fått åka hem på beräknad tid om jag blev nedsövd. Iaf så var det hemsk att ligga där i 3 timmar och de drog och hammrade och borrade i mig:( Hoppas på att bli bättre när spikarna opereras bort. Vill inget heller än att få bli någorlunda okej i min arm igen!


Kommentarer
Postat av: Linda

Att du är nervös förstår jag, men det är någon skillnad på att bli opererad i sverige. Blir du det hemma i karlskrona då? Måste ju vara så mycket lättare än i ett annat land.Låter som en tuff arbetsvecka och jobbigt med långa dagar, men jag tror nog det kan vara rätt kul med med så mycket folk som kommer in. Tänk sedan mellandagsrean! 0.o Du behöver ju inte ha tråkigt på jobbet iaf ;)Ja, det stämmer nog, jag kollade igenom lite gamla bilder häromdagen och hitta det fotot. hittade faktiskt ett på dig och Mattias med, med clownnäsor av okänd anledning (tror någon fyllde år) Hur söta som helst!! Ska jag mejla fotot till dig? :)

2011-12-21 @ 14:40:14
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: Moa

hejhej,hur är det ?:)

2011-12-21 @ 15:13:04
URL: http://moahall.blogg.se/
Postat av: michelle

Kul

besök gärna min blogg

2011-12-21 @ 15:59:52
URL: http://moofies.blogg.se/
Postat av: Isabelle<3

http://isabellealberti.se/2011/december/tavling.html#comment

2011-12-21 @ 17:02:22
URL: http://isabellealberti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0